POLICY
POLICY
           
سه شنبه 22 اسفند 1391برچسب:, :: 11:5
محمد حقيقي راد
           
سه شنبه 22 اسفند 1391برچسب:, :: 10:58
محمد حقيقي راد

بحران اقتصادی، مقدمه ای برای تشکیل نظام جدید جهانی



ادامه مطلب ...


           
شنبه 19 اسفند 1391برچسب:, :: 9:22
محمد حقيقي راد
           
شنبه 19 اسفند 1391برچسب:, :: 9:19
محمد حقيقي راد

"سرانجام نامبارک" یا هشدار به "احمدی‌نژاد"



ادامه مطلب ...


           
شنبه 19 اسفند 1391برچسب:, :: 9:14
محمد حقيقي راد

نگرش مثبت



ادامه مطلب ...


           
شنبه 19 اسفند 1391برچسب:, :: 9:12
محمد حقيقي راد

برای فرزندی که هرگز متولد نشد



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 13 اسفند 1391برچسب:, :: 8:23
محمد حقيقي راد

جزئیات مناظره حسین موسویان و نیکلاس برنز



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 13 اسفند 1391برچسب:, :: 8:22
محمد حقيقي راد

فرزندان هاشمی، خاتمی و احمدی‌نژاد این روزها چه می کنند؟



ادامه مطلب ...


           
یک شنبه 13 اسفند 1391برچسب:, :: 8:18
محمد حقيقي راد

جزئیاتی از جلسه اصلاح‌طلبان با رهبر انقلاب



ادامه مطلب ...


           
چهار شنبه 9 اسفند 1391برچسب:, :: 17:9
محمد حقيقي راد

میگفت من مسلمان زاده ام اما نمازخواندن را نمیدانم.
پدرم بلد بود اما به من نیاموخت.
فرزندم در مدرسه یاد گرفته اما در خانه نمیخواند.
ایام سوگواری را مخصوصا در محرم سینه زنی هم میروم , غذای نذری هم میدهم.
گاهگاهی مشروب هم میخورم ولی نه هر جایی و با هرکسی و هر وقتی
ساحل زیبا کنار و شنای دسته جمعی که یادش به خیر و دیگر باید در خواب ببینیم.
پیک نیک آنچنانی هم با ترس و لرز فایده ای ندارد و سه طلاقه اش کرده ایم.
وقتی با خودم فکر میکنم به این نتیجه میرسم که اصلا دوست ندارم مسیحی یا یهودی شوم و همینطور که هستم راحت ترم
کشورم و خانه و کاشانه ام را هم دوست دارم و میخواهم تا آخر عمر همینجا بمانم و در خاک آبا اجدادیم خاک شوم.
امثال من در این کشور زیادند و تعدادمان از اقلیتهای مذهبی خیلی خیلی بیشتر است و وقتی آنها را " اقلیت مذهبی" نام میگذارند پس نام ما که تعدادمان بیشتر است باید بشود " اکثریت غیر مذهبی"
.................
آنها اقلیتند و در مجلس برای خودشان نماینده دارند که از حقوقشان دفاع کند و ما اکثریتیم و نماینده نداریم.
آنها در اقلیتند و هر وقت مورد بی عدالتی قرار گیرند کافی است پیشوایانشان لب تر کنند و فوری از آنان دلجویی شود..
ما اکثریتیم و اگر دستشان به پیشکسوت های ما برسد شلاقشان میزنند و پوست از سرشان میکنند.
.............
کسی نیست که از حقوق ما دفاع کند , چهار لیتری پیشکشتان حتی بطری را از سوراخ سمبه های ماشینمان پیدا میکنند و به ما گیر میدهند.
دخترانمان تا خانه همسایه را نیز نمیتوانند با خیال راحت بدون روسری بروند.
دیش هایمان را میشکنند و حتی نمیگذارند دو دست پاسور با خیال راحت بازی کنیم.
خلاصه نمیگذارند هیچطوری راحت باشیم و مثل چند میلیارد انسان دیگر زندگی کنیم.
حالا شما بگویید ما " اکثریت غیر مذهبی " در این مملکت حقی داریم یا نداریم



           
پنج شنبه 3 اسفند 1391برچسب:, :: 10:59
محمد حقيقي راد

نعمت احمدی در روزنامه بهار نوشت:

سرانجام حکم چهار نفر از متهمان پرونده فساد بانکی معروف به سه‌‌هزار‌میلیاردی در دیوان‌عالی کشور تایید شد، نگارنده طی یادداشت‌هایی که در زمانه طرح پرونده در رسانه‌ها داشتم مورد هجمه قرار گرفتم که چرا و به چه علت و انگیزه پیرامون پرونده فوق قبل از قطعیت احکام صادره مطلب می‌نویسم، طی این مدت مطالب مختلفی جمع‌آوری کردم که در جای خود به چاپ خواهم رساند، تا پاسخی درخور‌هم به نوشته‌ای که به نام همسر یکی از متهمان خطاب به من چاپ شده بود داده باشم، نگارنده براین باور و اعتقاد بودم که حداقل صدور حکم اعدام برای دو نفر از مسئولان بانک سنگین است، بانک موسسه شخصی نیست موسسه‌ای عمومی یا دولتی است و دارای قواعد و قوانین مربوط به خود. وقتی روسای اصلی بانک‌ها اتفاقا در جریان امور بودند و حتی رییس بانک ملی خود در جریان گذاشتن بار سنگین اخلال در نظام اقتصادی بردوش دو رییس دون پایه فلان شعبه در شهرستان و مهم‌تر از آن عدم تعقیب مسئولان بالاتر بانک در مرکز، جای تامل دارد.

باور حقوقی من این بود که دیوان‌عالی کشور حکم دو نفر رییس شعبه بانکی را که دستور از مقامات بالاتر بانک می‌گرفتند را نقض و از باب رشوه و دیگر اتهامات غیر از اخلال در نظام اقتصادی را تایید می‌کرد. در سال 1373 پرونده‌ای مطرح شد تحت عنوان 123‌میلیاردی و یکی از متهمان آن نیز محکوم به اعدام شد. فاصله آن پرونده تا سه‌هزار‌میلیارد تومان فاصله‌ای نجومی است هرچند نه عدد 123‌میلیارد اصل فساد بود و نه عدد سه‌هزارمیلیارد تومان توسط متهمان این پرونده برداشت شده است بلکه عملکرد مجموعه شرکت‌های متهم ردیف اول چنین کارکردی داشتند قانون حاکم بر مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی کشور مصوب سال 1369 ذیل ماده اول خود شش‌ عنوان و عملکرد خاص را طی شش تبصره جرم محسوب کرده است بندهای 6‌گانه ماده1 را عینا برمی‌شمارم:

ماده 1- ارتکاب هر یک از اعمال مذکور در بندهای ذیل جرم محسوب می‌شود و مرتکب به مجازات‌های مقرر در این قانون محکوم می‌شود:

الف- اخلال در نظام پولی یا ارزی کشور از طریق قاچاق عمده ارز یا ضرب سکه قلب یا جعل اسکناس یا وارد کردن یا توزیع کردن عمده آن‌ها اعم از داخلی و خارجی و امثال آن.

ب- اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی از طریق گرانفروشی کلان ارزاق یا سایر نیزمندی‌های عمومی و احتکار عمده ارزاق یا نیازمندی‌های مزبور و پیش خرید فراوان تولیدات کشاورزی و سایر تولیدات مورد نیاز عامه و امثال آن‌ها به منظور ایجاد انحصار یا کمبود در عرضه آن‌ها.

ج- اخلال در نظام تولیدی کشور از طریق سوءاستفاده عمده از فروش غیرمجاز تجهیزات فنی و مواد اولیه در بازار آزاد یا تخلف از تعهدات مربوط در مورد آن یا رشا و ارتشا عمده در امر تولید یا اخذ مجوزهای تولیدی در مواردی که موجب اختلال در سیاست‌های تولیدی کشور شود و امثال آن‌ها.

د- هرگونه اقدامی به قصد خارج کردن میراث فرهنگی یا ثروت‌های ملی اگرچه به خارج کردن آن نینجامد قاچاق محسوب و کلیه اموالی که برای خارج کردن از کشور در نظر گرفته شده است مال موضوع قاچاق تلقی و به سود دولت ضبط می‌شود.

هـ- وصول وجوه کلان به صورت قبول سپرده اشخاص حقیقی یا حقوقی تحت عنوان مضاربه و نظایر آن‌که موجب حیف و میل اموال مردم یا اخلال در نظام اقتصادی شود.

و- اقدام باندی و تشکیلاتی جهت اخلال در نظام صادراتی کشور به هر صورت از قبیل تقلب در سپردن پیمان ارزی یا تادیه آن و تقلب در قیمت‌گذاری کالاهای صادراتی و...

ز- تاسیس، قبول نمایندگی و عضوگیری در بنگاه، موسسه، شرکت یا گروه به منظور کسب درآمد ناشی از افزایش اعضاء به نحوی که اعضاء جدید جهت کسب منفعت، افراد دیگری را جذب کرده و توسعه زنجیره یا شبکه انسانی تداوم یابد.

نگارنده به عمد مصادیق مورد نظر ماده1 را عینا آوردم تا صورت مسئله روشن باشد. قانون‌گذار برابر ماده2 همین قانون به صراحت اعلام می‌دارد:

هریک از اعمال مذکور در بندهای ماده1 چنانچه به قصد ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی یا به قصد مقابله با آن یا با علم به موثر بودن اقدام در مقابله با نظام مزبور، چنانچه در حد افساد فی‌الارض باشد مرتکب به اعدام و در غیر این‌ صورت به حبس از پنج سال تا 20 سال محکوم می‌شود و در هر دو صورت دادگاه به عنوان جزای مالی به ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده است حکم خواهد داد و علاوه بر جریمه مالی مرتکب را به 20 تا 74 ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم خواهد کرد تبصره 5 همین ماده به تصریح اعلام می‌دارد: هیچ یک از مجازات‌های مقرر در این قانون قابل تعلیق نبوده و همچنین اعدام و جزاهای مالی و محرومیت و انفصال دایم از قدرت دولتی و نهادها از طریق محاکم قابل تخفیف یا تقلیل نخواهد بود.

اعمال مجازات برای تنبه فرد و عبرت دیگران و به اصطلاح تنبه جامعه است تا دیگر کسی گرد این نوع اعمال نگردد تعجب‌آور است که ظرف 20 سال از پرونده اولیه 123‌میلیاردی با رشدی چنین وحشتناک در عرصه اخلال اقتصادی روبه‌رو شدیم کجای کار ایراد و اشکال دارد؟ سیستم بانکی، تشکیل شرکت‌های صوری، اعطای وام‌های کلان به افراد خاص، واگذاری شرکت‌های دولتی و عمومی تحت عناوین خصوصی‌سازی به افرادی خاص، نمونه‌ای که در این پرونده محسوس و معلوم بود تشکیل بیش از 20 شرکت یا خرید این شرکت‌ها که سرمایه عمومی بودند از مجاری خاصی است که امکان خرید آن توسط افراد عادی امکان‌پذیر نبود اما به این افراد واگذار شده بود شرایطی را به وجود آورد که چنین پرونده بزرگی تشکیل شد. باید از این پرونده تجربه آموخت، از انباشت سرمایه‌های عمومی که با روش واگذاری صورت می‌گیرد به شیوه‌ای که درباره واگذاری‌های این پرونده صورت گرفت جلوگیری به عمل آورد.

هم‌اکنون نمونه‌های دیگری از این دست پرونده‌ها در حال شکل‌گیری است آیا واگذاری‌های سازمان تامین اجتماعی، موضوعی که در فیلم پخش شده و در مجلس مصداق آن بود، نمونه‌ای از این دست واگذاری‌ها نیست؟ اعدام چهار نفر یا بیشتر درد مزمن فساد اقتصادی را درمان نمی‌کند پیشگیری وقایعی که به تشکیل این پرونده منتهی شد مهم تراست و باید نظارتی فراگیر از طرف نهادهای قانونی نسبت به واگذاری‌هایی که زیرپوست خود جریان خزنده اعمال نفوذ را دارند به عمل‌ آید.



           
دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:, :: 16:6
محمد حقيقي راد

چرا همه روسای‌جمهور ایران اپوزیسیون می‌شوند؟



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:, :: 16:3
محمد حقيقي راد

نظام، مدافع خودسر نمی خواهد /چه کسانی برای آشوب در سخنرانی‌ها هورا می‌کشیدند؟



ادامه مطلب ...


           
دو شنبه 30 بهمن 1391برچسب:, :: 15:59
محمد حقيقي راد

سخنرانی علی لاریجانی نماینده مردم قم و رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع راهپیمایان 22بهمن قم، با تشنج و درگیری نیمه تمام ماند.


به گزارش خبرنگار ایلنا، علی لاریجانی نماینده مردم قم و رئیس مجلس شورای اسلامی که ظهر امروز به عنوان سخنرانی اصلی جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصوم(س) قم، نتوانست سخنرانی خود را به پایان برساند، چرا که عده ای حدود 100 نفر از حامیان محمود احمدی نژاد که برخی از آن ها کفن پوش بودند، بلافاصله پس از آن که علی لاریجانی پشت تریبون قرار گرفت، شروع به سردادن شعارهایی از جمله "لاریجانی، بصیرت، بصیرت"، "خواص بی بصیرت، مایه ننگ ملت" و... کردند، اما لاریجانی بی توجه به این شعارها، سخنرانی خود را ادامه داد.


بعد از حدود دو الی سه دقیقه که سخنرانی لاریجانی همراه با هیاهوی این افراد ادامه داشت، به یک باره پرتاب مهرهای نماز حرم حضرت معصومه(س) به سمت علی لاریجانی و بعد از آن پرتاب کفش و نعلین نیز شروع شد، که بازهم علی لاریجانی به سخنرانی خود ادامه داد و به همین دلیل برخی از مردم قم و روحانیون حوزه علمیه که حامی نماینده شهرشان بودند، در جلوی جایگاه سخنرانی قرار گرفته و دست های خود را روی هوا نگاه داشتند تا مهرهای نمازی که به سمت جایگاه پرتاب می‌شود، به لاریجانی برخورد نکند.


علی لاریجانی یک بار خطاب به افراد شعاردهنده گفت آقایان حالا بنشینید، که این افراد شدت اعتراض خود را بیشتر کرده و رفته رفته از نقاط مختلف شبستان امام خمینی(ره) خود را به نزدیک ترین نقطه سخنرانی رساندند و نرده‌هایی که در صفوف اول و جایگاه چیده شده بود را انداخته و به سمت جایگاه سخنرانی حمله ور شدند که به همین دلیل محافظین رئیس مجلس مجبور شدند، وی را از شبستان امام خمینی(ره) بیرون ببرند.


پس از آن احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی که در دوران انتخابات مجلس نهم در لیست جبهه پایداری و حامیان آیت الله مصباح قرار داشت، روی جایگاه رفت و معترضین را به آرامش دعوت کرد.


حجت الاسلام سعیدی امام جمعه قم بلافاصله پشت تریبون قرار گرفت و خطاب به افراد حاضر در شبستان امام خمینی(ره) گفت: ای امیدهای دل رهبری، گوش به فرمان او حرکت کنید.


خاطرنشان می‌شود که شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) در تاریخ 15 خرداد 1385 نیز شاهد بی حرمتی عده ای از شاگردان آیت الله مصباح یزدی به آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، یعنی درست یک سال بعد از تهمت‌هایی که محمود احمدی نژاد نسبت به آیت الله هاشمی رفسنجانی زد، اما حال بعد از سخنان محمود احمدی نژاد در یکشنبه گذشته در مجلس شورای اسلامی و مسائلی که در مورد خانواده لاریجانی مطرح کرد، بازهم شبستان امام خمینی(ره) شاهد یک اقدام مشابه سال 85 بود.


برخی از مردم قم بعد از پایان این جلسه می گفتند جشن پیروزی انقلاب به کام مردم قم تلخ شد.


گفتنی است صبح امروز علی لاریجانی به محض ملحق شدن در بین مردم قم در راهپیمایی ۲۲ بهمن مورد استقبال جمعی از مردم قرار گرفت و آن‌ها باشعار الله اکبر، رئیس با ولایت حمایت حمایت؛ مورد استقبال مردم قرار گرفت.


بلافاصله بعد از این اقدام جمعی از حامیان محمود احمدی‌نژاد که در چهارراه شهدای قم پوسترهایی از محمود احمدی‌نژاد و رهبر مقام معظم انقلاب را با شعار زنده باد بهار و تو به ما جرأت طوفان دادی را به دست داشتند؛ به دنبال علی لاریجانی شعارهای لاریجانی بصیرت بصیرت و رئیس بی‌ولایت نمی‌خواهیم سردادند.



           
دو شنبه 23 بهمن 1391برچسب:, :: 10:24
محمد حقيقي راد
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش امدید وبلاگ من سعي مي كنه كه حق بگه نه اينكه رياكارانه تملق كسي را بگويد
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

سلام وب خوبي داري ؟ در ضمن از قالب خوبي استفاده كردي اگر دوست داري يك سر بيا به وب ماهم بزن خوشحال ميشم زحمت كم ميكنم تا ديگ مزاحمتون نمي شوم







ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 125
بازدید کل : 50642
تعداد مطالب : 152
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1